Anette Majoros

Jag heter Anette Majoros och för drygt 2 år sedan levde jag min dröm. Med hjälp av ditt bokförlag gav jag ut min första barnbok, Tvättkorgen.
I hela mitt liv har jag älskat att skriva och när jag var ung, trodde jag att jag skulle bli författare. Livet hade andra planer för mig och idag arbetar jag som personalchef på Riksteatern, vilket också är roligt och spännande. Jag har två vuxna barn och när de var små berättade jag alltid egna sagor för dem. Berättelser som de i många år har tjatat om att jag måste skriva ner. När jag fick mitt första barnbarn blev det till slut dags. Tvättkorgen är en sådan nedtecknad saga. Att se sin saga i form av en riktig bok med fantastiska illustration av Annika Hirvonen, var magiskt.

Jag har fått så många fina bilder på barn som läser boken eller själva sitter i tvättkorgar och försöker få dem att flyga. Många föräldrar som säger att det är deras barns favoritbok. All denna återkoppling har gjort mig så glad och tacksam. Snart kanske det är dags att skriva ned en saga till …