HEJ KUND

Frakt och leverans

Frakt, fast pris 59 kr. Undantag originalbilder, fast pris 99 kr (rek.).
Leveranstiden skiljer sig åt beroende på vilken produkt som du beställer. De flesta produkter finns på lager, men vad gäller posters har vi inte samma möjligheter vilket är anledningen till att vi har satt en leveranstid på 3-10 arbetsdagar. En bekräftelse på att vi har mottagit din order skickas till den mail som du har uppgett och när ordern har behandlats återkopplar vi till dig. Vänligen se Skräpposten om det är så att orderbekräftelsen dröjer.
Uppge gärna ditt mobilnummer vid beställning så har posten möjlighet att skicka sms-avisering om försändelsen är för stor för att levereras till din brevlåda.
Hör gärna av dig till oss om du har några frågor!

Signerade exemplar

Ska du ge bort en bok i present? Skicka oss gärna ett mail och skriv vem som ska få boken, så skriver vi en personlig hälsning. Kom ihåg att ange fullständigt namn på den som har gjort beställningen, så att vi lätt kan hitta rätt produkt. Ange även hur vi kommer i kontakt med dig om vi har några frågor.

Betalningsalternativ

I dagsläget har vi två olika betalningsalternativ, banköverföring eller swish. Båda är kostnadsfria och fakturan kommer i samma mail som orderbekräftelsen.
Betalningsvillkor 14 dagar.

Behandling av personuppgifter

Hela EU har sedan 25 maj 2018 en gemensam dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation). Syftet med GDPR är att du som kund ska känna dig trygg med hur företag och organisationer behandlar dina personuppgifter. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens hemsida www.datainspektionen.se.
När du beställer produkter via vår webbshop behöver du uppge de personuppgifter som är relevanta för att vi ska kunna leverera varan till rätt person och för att vi ska kunna fakturera för beställd order. Så länge det finns en pågående order eller samtal kopplade till en befintlig order så sparas dina kunduppgifter, dock som längst i två år. Därefter kommer endast uppgifter rörande transaktionen att sparas i sammanlagt sju år, i enlighet med Bokföringslagen. Uppgifter kan då inte kopplas till dig som person.
Du har rätt att när som helst begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Kontakta oss här.