HEJ KUND

Frakt och leverans

Vi levererar enbart inom Sverige. Frakt 59 kr. Leveranstid 3-7 arbetsdagar. En bekräftelse på att vi har mottagit din order skickas till den mail som du har uppgett och när ordern har behandlats återkopplar vi till dig. Vänligen se Skräpposten om det är så att orderbekräftelsen dröjer. Har du valt att betala med Swish så är det i orderbekräftelsen som du hittar numret. Uppge gärna ditt mobilnummer vid beställning så har posten möjlighet att skicka sms-avisering om försändelsen är för stor för att levereras till din brevlåda. Förhandsbokningar ska betalas inom 14 dagar efter beställning. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor!

Signerade exemplar

Ska du ge bort en bok i present? Lägg beställningen som vanligt via vår butik, men skriv en tydlig notering i rutan för övrig information. Vi återkommer till den mailadress som du angett under beställare vid frågor.

Betalningsalternativ

I dagsläget har vi två olika betalningsalternativ, Swish eller E-faktura. Swishnumret kommer i samma mail som orderbekräftelsen (0 kr) och e-fakturan skickas till den mail du uppgett (29 kr). Betalningsvillkor 14 dagar på båda betalningsalternativen. Förhandsbokningar har samma betalningsvillkor och ska betalas inom 14 dagar.

Behandling av personuppgifter

Hela EU har sedan 25 maj 2018 en gemensam dataskyddsförordning, GDPR (General Data Protection Regulation). Syftet med GDPR är att du som kund ska känna dig trygg med hur företag och organisationer behandlar dina personuppgifter. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens hemsida www.datainspektionen.se. När du beställer produkter via vår webbshop behöver du uppge de personuppgifter som är relevanta för att vi ska kunna leverera varan till rätt person och för att vi ska kunna fakturera för beställd order. Så länge det finns en pågående order eller samtal kopplade till en befintlig order så sparas dina kunduppgifter, dock som längst i två år. Därefter kommer endast uppgifter rörande transaktionen att sparas i sammanlagt sju år, i enlighet med Bokföringslagen. Uppgifter kan då inte kopplas till dig som person. Du har rätt att när som helst begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Kontakta oss här.