OM DITT BOKFÖRLAG

ditt bokförlag Sverige AB 

drivs av författaren och redaktören Petra Jacobsson, samt illustratören och formgivaren Daniel Jacobsson.
Läs gärna om våra medarbetare här.

Det hela började med en önskan om att få samarbeta med fler kreativa själar och att få ge ut böcker med hög kvalité skapade av engagerade författare och illustratörer. Därför bildade vi ditt bokförlag Sverige AB hösten 2019. Hos oss får du möjlighet att nå en bred läsekrets (både som fysisk bok, men även som e- och ljudbok), i alla olika åldrar. Långt ifrån alla manus som skickas in till oss antas. Vi går enbart vidare med de manus som vi anser håller för utgivning. Vi arbetar både med traditionell utgivning och enligt en hybridmodell. Det nära samarbetet och engagemanget från vår sida är precis lika stort oavsett hur avtalet mellan oss och dig ser ut, alla böcker hos oss är lika viktiga. Att ha ett förlag i ryggen är ett bra alternativ till egenutgivning. Vår erfarenhet och kompetens, samt kontakt med marknaden är av stor vikt för att du sedan utifrån det ska kunna fortsätta att sälja boken på egen hand. Vi har även möjlighet att erbjuda extra marknadsföringsstöd, samt lektörstjänst. Har du ett manus, men inga illustrationer? Eller är du illustratör, men har svårt att fånga bilderna i text?

Vi hjälper dig gärna!

Vårt största lager finns hos Förlagssystem och vårt avtal med dem göra att de fysiska bokhandlarna har lika stor möjlighet att köpa in våra böcker som nätbokhandlare och övriga återförsäljare har.

Porträttbeställningar, loggor och övrig design är även det en del av vår verksamhet och under kontakt ser du var vi hänvisar den typen av frågor och beställningar.


För att skicka in manus till oss ska du vara minst 18 år.


Kontakt:

hej@dittbokforlag.se
@dittbokforlag.se