Christine Tomtlund

Barn förtjänar välillustrerade böcker!
Det finns magi. I kramar, fjädrars former, skimret i trollsländevingar, kraften i det levande, och i tystnaden. Det är det naturliga som ger livsinsikt, stabilitet i en värld av uppmärksamhetspling, reklamskrän och falska löften om lycka. Låt oss lämna hetsen. Gräva ner fötterna i jorden och känna tryggheten i den kyliga och omvälvande mörka. Andas klar luft, fyllas av rena sanningar. Låt oss vara oss själva, tillräckliga som vi är. Låt sen tanken flyga till det land där allt är möjligt, där sägner är sanningar, och sagor speglar våra liv. Där finner jag kraft och inspiration. Där hör jag hemma och dit vill jag ta med dig!

Jag har alltid varit kreativ i olika former för att det gör mig glad och stärker mig. En liten oas där fantasin får flöda fritt. Till en början illustrerade jag andras texter men sen ville mina egna ord ta större plats. Jag brinner för att sprida kreativiteten, läslusten och nyfikenheten vidare till andra, unga som gamla och det gör jag genom kurser i kreativt skapande och workshops i återbruk och utställningar i olika material.

Jag bor i Vänersborg i villa tillsammans med man och två nu nästan vuxna tonårskillar. Är väldigt tacksam att de ger mig utrymme att vara i min kreativa bubbla och fortsätta drömma fram nya universum som kan bli nya böcker som kan ge barn modet att drömma fram sina egna universum.