Fostermarken

"De dolde sina hemligheter och deras öden flätas samman i Fostermarken."
På ett lekland fattar Kristina Andersson tycke för dess ägare. I en frysbox finns ett bylte som kräver kontinuerlig tillsyn. Kristina ser sin chans att slå sig fram.
Rebecka Säfverholm och hennes man byter storstadshetsen mot lugnet i Norrlands inland. Tommy Vanneståhl imponeras föga av att få permanentboende grannar. Rebecka börjar vantrivas i inlandet och söker sig till sociala medier för att få bekräftelse, något hon snart ångrar. I samma trakter letar Tordyveln efter ro, samtidigt som Jonte knegar på ett boende där en ung kvinna försvinner.
"Fostermarken" skildrar desperata levnadsöden och en inneboende vilja att få till förändring i liv som inte leder någonstans.

Helena Unée, född 1979, är en svensk författare.
Hon är utbildad grundskollärare, specialpedagog och magister i specialpedagogik. Hon skriver för både vuxna och barn och "Fostermarken" är hennes debutroman.
Helena står även bakom den pedagogiska barnboksserien om Stina och Calle, en serie som riktar sig till läsåldern 6-9 år. Första fristående delen heter "Skolspöket och magister SNARK". 

Thriller, storpocket.
Författare: Helena Unée

79,00 kr 99,00 kr