Irma & Lustrollet

10 kr går till Röda korsets arbete i Ukraina

mjukdjuret Kralle ingår

Irma måste stanna hemma från skolan, för hon har fått löss! Pappa säger att det är små, små varelser som lagt ägg i hennes hår. Äckligt, tycker Irma. Men så hör hon en hes röst som talar med henne och hon upptäcker en liten, liten filur som sitter i hennes hår. Det är ett lustroll! Men vad är ett lustroll egentligen? Kan man vara kompis med ett lustroll? Och vad händer när pappa upptäcker lustrollet? Ska Irma kunna rädda sin nya vän?

En saga om ett väldigt speciellt litet troll och en alldeles särskild liten flicka som är med om något både vanligt och ovanligt. 

Läsålder: 6-9 år
Författare: Petra Jacobsson
Illustratör: Daniel Jacobsson

Kundrecensioner:
"Det här är en saga om ett väldigt speciellt litet troll och en liten flicka som är med om något både vanligt och ovanligt. Samtidigt som de är en berättelse om en ovanlig vänskap under en tid då man kan känna sig ensam och extra utsatt när man får hårlös. Här får man även lära sig att det är inget farligt med löss, att vem som helst kan få det och hur man ska handskas med det.En passande bilderbok att läsa i väntrummet hos skolsköterskan."

49,00 kr 89,00 kr