Ljus och mörker

Nyhet!

I skogen bakom Alvins hus finns en ljussten. Med den kan Alvin förflytta sig till De två himlarnas land, ett land där ljus och mörker samsas om himlen.
En dag känns ljuset inte som vanligt. Mörkret har kommit närmare och Alvins vän Vimsa verkar orolig.
Balansen är rubbad. Ska Alvin och Vimsa kunna ta sig in i den mörka delen av landet för att nå Gnosis och få hjälp att hitta balansen?

Följ med till De två himlarnas land och låt dig förundras.

Författare: Lina Jakobsson
Illustratör: Joen Söderholm
Läsålder: 4-8 år


Recensioner:

"Sexåringarna tycker att det är en väldigt spännande bok med ett bra budskap och de sitter som på nålar under hela läsningen. De gillar verkligen illustrationerna till berättelsen och stannar gärna upp i läsningen för att titta lite extra på de fantasifulla bilderna. De tycker att det är lagom långt och väldigt spännande. Dessutom gillar de att man får se hur Alvin kommer till de två himlarnas land och varför han ger sig ut i skogen.

Ljus och möker är en bok för målgruppen 3–6-åringar som behandlar hur balansen mellan det mörka och det ljusa behövs för att inte det ena eller andra ska ta över. Att båda behövs, och att man kan mer än man tror. Det gillar jag, och det var en spännande berättelse på en lagom nivå för barnens ålder. Kanske passar den lite mer för den äldre delen av målgruppens ålder, eller i alla fall de barn som är mer vana att lyssna på lite mer text. Illustrationerna passar också bra för målgruppen och är både färggranna och detaljrika."
// Marias Bokhylla

149,00 kr