Mönstermamman som försvann

Kanske borde den här boken komma med en varningstext. För det här är ingen bok som förskönar, det är inte en bok med vackra omskrivningar. Den här boken stryker ingen medhårs. Den här boken vågar ta i det som kan kännas obehagligt och skamfullt.

Det här är en bok om det som inte syns på ytan, om det som bara syns om vi låter det få synas. Den här boken handlar om livet i med- och motgång. Den handlar om det friska och det sjuka. Den handlar om ljuset och mörkret inom oss.

Det här är en bok om att möta livet och döden. I den här boken finns ljuset och mörkret jag mött på de vägar jag vandrat så här långt i mitt liv. Kanske kan min inre resa inspirera på din. Kanske kan mina ord ge dig den kraft och den styrka du behöver för att möta ditt ljus och ditt mörker.

Den här boken är till dig som längtar hem. Den är till dig som längtar efter den du är under allt du har lärt dig att vara. Den här boken är till dig som vågar läsa med ett öppet sinne och ett modigt hjärta.

Författare: Christin Agnemyr
Licensierad mental tränare, Certifierad internationell coach, Hypnoscoach, MBIT coach, NLP-practioner, Ledarskapsutbildad, Auktoriserad teckenspråks- och dövblindtolk

Boksläpp april

169,00 kr 189,00 kr