Nissebus flyttar in

Du har säkert sett alla dessa nissedörrar som finns överallt. Men vad skulle du säga om du mitt i natten vaknade av att en nisse hade flyttat hem till dig för att göra en massa bus?

Detta är vad som händer Zack en kall natt i början på december. Zack har bara hört talas om nissen men aldrig kunde han tro att han faktiskt fanns på riktigt. Detta är Zacks berättelse om när nissen flyttar hem till honom. Det låter väldigt mysigt men tänk dig att du får den busigaste nissen och ditt uppdrag blir att försöka få nissen att inte göra allt för busiga bus. Eftersom nissen aldrig har varit i människovärlden vet han inte riktigt vad man får göra och inte göra. Får man hälla kiss i mjölken eller täcka hela huset i toalettpapper? Ja ni hör ju själva, det blir tufft för Zack att avstyra de tokigaste busen.

I denna bok får du följa med Zack och hans busiga nisse i 24 kapitel fram till julafton. Ska Zack lyckas avstyra busen och är det så att han kanske även får möjligheten att träffa tomtefar?

Författare och illustratör: Angela Holm
Läsålder: 6-9 år

Recensioner:
"Jag har läst Nissebus flyttar in, och jag tycker det är en bok som bjuder på många skratt och jag gillar verkligen idén med att det är en adventsbok där man kan läsa ett kapitel om dagen fram till julafton. Och som förälder är jag lycklig att dessa Nissar och deras bus inte finns på riktigt ... eller gör dom?
Illustrationerna har Angela gjort själv och en stor eloge för väl genomförd bok från början till slut. Den rekommenderas!! Och en rolig twist är spelet längst bak i boken."
/Jenny Ramström, författare

"Jag tycker boken är jättespännande och att man varje dag vill höra mer. Nissen är busig men snäll och hittar på knasiga grejer. Kul att Zack blir liten och får vara med."
Nora 8 år

"Barnen på förskolan blev förvånade över att Zack kunde se nissen och prata med honom. Det gjorde berättelsen mer spännande för ingen av barnen har sett honom på förskolan eller hemma. Den här boken kommer jag definitivt att läsa igen för våra barn varje år i december."
Förskolepedagog

159,00 kr