Trollkarlens ask

Följ med på en mystisk resa till ett fjärran land. Där färgglada papegojor trängs med nyfikna apor. Någonstans i den gröna täta skogen finns också en magisk sjö som innehåller hemligheter som kommer förändra en pojkes liv.

Trollkarlens ask är den första delen i en spännande trilogi om gömda skatter, vänskap och familjeband. Några mystiska varelser också, förstås!

Elev- och lärarmaterial finner du nedan. Gratis nedladdning.

Läsålder: 6-9 år
Författare: Patrick Persson
Illustratör: Marie Therése Nordin


"Mysig historia med många bottnar. Det finns så många viktiga ämnen i boken att diskutera med sina barn om, till exempel om vad det innebär att vara lycklig. I boken finns många vackra illustrationer som bidrar till att ryckas med in i denna vackra sagas värld.
Underbart att det finns pedagogiskt material till."
//Linda

"En härlig, spännande och magisk saga med både en trollkarl, en skatt och en magisk sjö, allt man behöver! Lagom kvällsläsningsföljetång med fyraåringen, tog oss tre kvällar. Bra övning med vissa uppslag utan bild. Just som uppmärksamheten börjar svika kommer nästa sida med fina illustrationer."
//Sisarqua

"En spännande kapitelbok som varar till många kvällsläggningar. Varje kapitel avslutas med en cliffhanger som gör att barnen längtar till nästa lässtund. Underbara illustrationer som kittlar fantasin!
Perfekt också att det finns elevmaterial att ladda ner gratis. Jag ska används boken i undervisningen också eftersom boken öppnar upp för samtal."
//Nyfrälst bokmal

99,00 kr 149,00 kr

Nedladdningsbart elev- och lärarmaterial