På hemligt uppdrag
av Anna Helgesson

Författaren Anna Helgesson från Sköllersta släpper ännu en bok. Den här gången är det hos det lokala förlaget ditt bokförlag som har sitt säte strax utanför Örebro.

Bokens omslag har illustratören Daniel Jacobsson tagit fram, även han en lokal förmåga samt delägare i förlaget.Boken riktar sig till åldern 9-12 år och är en fartfylld och spännande kapitelbok. Anna har släppt en rad titlar och det märks att hon har förmågan att fånga sina läsare från första raden.

"Har du och dina föräldrar något hemligt språk eller nåt?
Min mage knyter sig och jag klickar fram sms:et igen. Det känns som om väggarna krymper och golvet gungar när jag fattar.
Meddelandet är från mina föräldrar.
Wilma är tretton år och har världens tråkigaste liv, enligt henne själv. De hittar aldrig på något spännande i hennes familj. Men plötsligt sker flera saker som vänder upp och ner på tillvaron.
Tillsammans med bästa vännen Wilmer börjar hon undersöka vad som händer. Kan det vara så att hennes föräldrar ärhemliga agenter? Detta är första delen om Wilma och Wilmer. Böckerna utspelar sig runt om i världen. Ta en titt på kartan i början av boken. Känner du igen vilka länder det är? Berättelsen är rapp och spännande likt en James Bond-film. Häng med På hemligt uppdrag!"