Illustratörer

Annika Hirvonen

Jag är en frilansande illustratör och barnboksförfattare baserad i Västerås. Jag började frilansa som illustratör 2019 och debuterade som barnboksförfattare år 2021 med den egna bilderboken "Selma vill inte!".
Tillsammans kan vi återförtrolla världen till en bättre plats, en bok i taget!

Läs mer

Christine Tomtlund

Barn förtjänar välillustrerade böcker!
Jag har alltid varit kreativ i olika former för att det gör mig glad och stärker mig. En liten oas där fantasin får flöda fritt. Till en början illustrerade jag andras texter men sen ville mina egna ord ta större plats. 

Läs mer

Annika Wiklund

Jag har alltid varit kreativ i olika former för att det gör mig glad och stärker mig. En liten oas där fantasin får flöda fritt. Jag brinner för att sprida kreativiteten, läslusten och nyfikenheten vidare till andra, unga som gamla och det gör jag genom kurser i kreativt skapande och workshops i återbruk och utställningar i olika material.

Läs mer

Filip Zetterman

Han kämpade med grav dyslexi som barn så att skriva en bok kändes som en omöjlighet. Men kärleken till bröd och att illustrera fick honom att dra i gång detta projekt och några år senare så har vi boken klar, vilket i sig känns ganska overkligt.

Läs mer


Marlene Tamlin

Marléne Tamlin bor i Skultuna utanför Västerås med man, barn och katter och har arbetat länge med demokrati- och hållbarhetsfrågor.
Tillsammans med ditt bokförlag har hon gett ut syskonboken Sagan om Bebissagan, samt en serie barnböcker om demokrati och samhällsfrågor.

Läs mer

Tina Karleskans

Mitt namn är Tina Karleskans. Jag arbetar som förskollärare med särskilt utvecklingsuppdrag och nu debuterar jag som barnboksförfattare.
I mina barnböcker inkluderas TAKK, tecken som stöd.

Läs mer

Elin Hägg

Jag heter Elin Hägg och arbetar som illustrator och har genom åren illustrerat böcker, logotyper, målarbooksbilder och haft workshops. Jag har arbetat i skolans värld på olika sätt i många år och hämtar därifrån mycket inspiration till mina illustrationer. 

Läs mer

Daniel Jacobsson

Illustratör, konstnär, barnboksillustratör och novellskapare. Gav ut min första egna barnbok 1998 sen har jag illustrerat 20-tal barnböcker. Intresset att rita och att hitta på historier har jag haft sen jag var liten och har alltid haft en dröm om att bli illustratör och serietecknare. 

Läs mer

Annie Öster

Annie Öster debuterade som författare och illustratör med barnboken Dahlia Drömmer 2021. Dahlia drömmer är en perfekt bok för barnfamiljen och är aktuell både för de minsta och de som kanske börjat läsa. 

Läs mer

Eva-Ida Ekström

Först gjorde jag skisser och sedan bilder i akvarellfärg. Många timmar gick åt men så roligt det var. Att måla och rita har följt mig sedan jag var liten. Jag låg ofta på köksgolvet och ritade på papper. 

Lär mer

Hanna Ingvarsson

Jobbar som illustratör på heltid i min härliga stökiga atelje i vårt hus i Askim, Göteborg. Jag har illustrerat ett 30-tal böcker för flera olika förlag, för alla åldrar. Att skriva och illustrera är det absolut roligaste jag vet och jag känner mig superglad över att få göra det på heltid. 

Läs mer

Karin Berner

Jag är en frilansande illustratör som arbetar med illustrationer till såväl tekniska instruktioner som fantasifulla barnböcker, och mycket däremellan. Sedan barnsben har jag illustrerat serier och alltid satt karaktärerna i fokus. Det är karaktärernas uttryck och kroppsspråk som verkligen får en illustration att tala.

Läs mer

Jonas Jacobsson

Illustratör, konstnär. Har även ett stort ölintresse och driver mitt företag Bryggkonst, där jag kombinerar min konst med humleodling och gårdsbryggeri!

Läs mer

Annica Boudin och Sara Millberg

Vi, Annica Boudin och Sara Millberg, har skrivit fyra fristående barnböcker inspirerade av barnkonventionen. Det är viktigt att barn redan i tidig ålder är medvetna om sina rättigheter. 

Läs mer

Angela Holm

Angela släppte sin första barnbok hösten 2023, som hon både skrivit och illustrerat. Tidigare har hon gett ut en deckare för vuxna. Finns det något bättre än att kunna läsa tillsammans med sina barn?

Läs mer